home
wat is..
team
auto
verslag
reverse
sponsoringlinks
 

 

Euregio Rally 2010

Onze afscheidswedstrijd moest vooral een weekend voor het team worden. Een niet al te zwaar evenement met een vrij ruim tijdschema leek ons wel gepast. Zo kwamen we uit bij de Euregio rally. Hadden wij het even mis!


Voorafgaand aan de rally had het aan één stuk door geregend. Een bochtje snijden leverde direct een modderbad op en er waren stukken onverhard waar we met de verkenning al amper doorheen kwamen. Uitvallen was deze wedstrijd geen optie, dus stonden de zaterdagavond proeven in het teken van behoudend rijden. En daarin waren we niet alleen, "Dit is overleven!" was een veelgehoorde uitspraak.

Zondag ochtend vonden we dat we toch wel erg ver onderaan stonden en werd er weer iets meer gas gegeven, waardoor we weer wat klommen. Echt snel ging het nog steeds niet, maar eigenlijk vonden we dat ook helemaal niet meer belangrijk. Dit weekend draaide alles om het service park waar we als team samen konden genieten van de wedstrijd. En niet alleen het team was er, maar ook vele anderen waar we altijd op hebben kunnen rekenen. Het was super gezellig. We hebben de wedstrijd rustig uitgereden waarna de barbecue werd ontstoken en een feestje gebouwd. Zo hebben we er in Hengelo een mooie afsluiting van gemaakt.